dijous, 5 de gener del 2012

Un bloc que inspira i educa




Us vull parlar d'un dels meus blocs preferits Jugar i Jugar. Joguines per viure. Per ser honesta, el bloc l'he descobert fa poc, el que jo coneixia era la botiga, que em té absolutament fascinada. I el que més em fascina, a part de les joguines que hi podem comprar, és la filosofia de l'empresa, el per què i com de la seva creació i el seu plantejament. Un fragment:

"Ens proposem contínuament mirar el món amb ulls d’infant, des de la seva pell. Respectem profundament els seus processos evolutius, els seus temps i ritmes. Volem difondre i facilitar el joc lliure, imaginatiu i personal, proporcionant-los eines i suports físics de qualitat.
Ens caracteritza la formació contínua en desenvolupament i materials de joc. Coneixem a fons cada producte que triem, i no oferim ni promovem el que no compartim. Aprofundim en pedagogies concretes que aporten una visió especialment rica dels materials i dels processos de joc i d’aprenentatge: Waldorf, Montessori, Pikler i Hengstenberg.
Jugar i Jugar és una petita empresa familiar, amb tot el que això implica. A casa hi tenim el millor laboratori de proves, font d’estímul i d’inspiració constant."




Us recomano el seu bloc, on hi podreu trobar articles sobre diferents aspectes del joc, reflexions sobre educació, descripció dels articles que ofereix la botiga i un llarg etcètera de coses interessants!

2 comentaris:

  1. L'equip de jugar i jugar són fantàstics. Estic completament d'acord amb tu amb que la seva filosofia és increïble! Tant de bo altres empreses i fabricants de joguines canviessin la seva manera de veure els infants i deixessin de crear i vendre joguines estereotipades sense cap tipus de valor educatiu. Salutacions!
    Jenny

    ResponElimina
  2. Potser és millor que aquestes empreses no canviïn, així fer-ne una de pròpia és una opció per (auto) crear feina!


    jenni magrada asta a el bloc de la mama tot i ce em dibertexu per ce soc mol felis patons zoe

    ResponElimina