dissabte, 7 de gener del 2012

Taller d'stop motion


El Nadal és una festa pels petits. Pels que cerquem joguines educatives que fugin del plàstic, dels valors competitius i sexistes, és una feina, de vegades, feixuga. Però, si ens agraden les joguines, també és una feina molt divertida. 
I ara, el Nadal ja ha passat. Però els petits necessiten jugar cada dia. Necessiten la nostra atenció i la nostra creativitat cada dia. Necessiten màgia cada dia perquè ells encara són mags sense fer cap esforç.

A finals d'any, una colla d'amics i amigues amb els nostres fills i filles respectius vam tenir l'oportunitat de fer un taller d'stop motion. I parlo en plural perquè tots en vam aprendre una miqueta. I que bé ens ho vam passar! La capacitat de concentració de les criatures de quatre anys és sorprenent. És clar que l'Anna és una professora de luxe! Si encara no heu vist els seus curts... no perdeu més temps! A I+G Stop Motion trobareu més informació sobre les seves produccions.

Sovint, la màgia es troba davant dels nostres ulls. En aquella pedreta, en aquella branca, en aquest llum, en aquell nino trencat, a les nostres mans o en la nostra veu. Celebrem cada dia la màgia dels infants!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada