dilluns, 31 de desembre del 2012

Bon 2013!

Adéu 2012! Hola 2013!
Que tinguin vostès un gran any i una gran vida!
A seguir el nostre camí!











dissabte, 29 de desembre del 2012

De fira...

... amb el Calendari 2013.





diumenge, 23 de desembre del 2012

Titelles de paper

Avui, mentres jo cuinava i la Zoe tenia tot el temps del món, ha fet aquestes titelles totalment per inciativa pròpia. Visca les vacances de Nadal!
Us presento la Vermellí i la seva família!


dijous, 20 de desembre del 2012

Petit Pop us desitja...







dijous, 6 de desembre del 2012

SORTEIG Calendari 2013 Petit Pop


Bé doncs, ja tenim aquí el nou Calendari Petit Pop 2013, amb dotze animals. Aquest any el calendari és per pintar. Tria els colors, pinta'l i el teu calendari serà únic. Ja podeu fer les vostres comandes. Però mentrestant... inaugurem un nou sorteig! Per participar-hi heu d'escriure un comentari en aquesta publicació del bloc. El sorteig es tancarà el proper dijous dia 13 de desembre a les 20h del vespre. Només s'acceptarà un comentari per persona.


El preu del calendari és de 10€.









Edito per afegir una fotografia del detall dels dies festius. Estan clarament marcats, però si ho voleu, també els podeu pintar per dins!



diumenge, 2 de desembre del 2012

Calendari d'advent amb capsetes de llumins

Aquest any he aconseguit fer un Calnedari d'Advent. Sempre en volia fer un, però l'acabava comprant... Aquest any vaig trobar aquesta magnífica idea aquí. Una de les gràcies d'aquest calendari és que no sempre t'hi trobes un regal, de vegades has de fer alguna cosa. Encendre una espelma, dibuixar... És com un trencaclosques, fins que acabes de girar tots els calaixos, no veus el dibuix sencer.